Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Griezmann novim golom priključio Atlético vrhu

Bogati subotnji program španjolske La Lige zatvorili su Atlético Madrid i Mallorca. S obzirom na kiks Barcelone ranije danas, Atlético je tražio pobjedu kojom će prestići Katalonce na ljestvici. Čovjek odluke bio je Antoine Griezmann koji je svojim pogotkom donio domaćinima tri boda.

Najveća prilika u prvom dijelu propuštena je već u trećoj minuti. Tada se Alvaro Morata našao u sjajnoj poziciji, ali je pucao daleko pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja poluvremena su se nizali pokušaji Atlética koji nije uspijevao iskoristiti nadmoć u posjedu. Uspjeli su tako gosti iz Mallorce na predah otići s rezultatom 0:0.

Odolijevala je Mallorca sve do 64. minute kada se ukazao Griezmann. Sjajni Francuz je sjajno glavom pogodio iz nimalo lake pozicije. Predrag Rajković mogao je samo gledati loptu kako završava u mreži.

Mogla je Mallorca izjednačiti deset minuta prije kraja. Tada je nakon kornera nečuvan ostao Omar Mascarell koji loše zahvaća loptu. Blizu je i u 83. minuti bio Amath Ndiaye koji je nakon kontre pucao malo pored gola.

Atlético je tako preživio završnicu i zasluženo došao do važna tri boda. Griezmann je još jednom bio igrač odluke. Madriđani su sada na bod manje od Reala i tri manje od Girone s istim brojem utakmica. S druge strane, Mallorca će bodove u borbi za ostanak morati tražiti negdje drugdje.

Komentari

Povezano