Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

UFC 294: Usman upada kao zamjena te će se boriti protiv Chimaeva

Nakon što je jučer potvrđeno da će Volkanovski zamijeniti Oliveiru u glavnoj borbi UFC 294 priredbe, u pitanje je došla i sunaslovna borba večeri. Jučer su počele kružiti glasine da je Paulo Costa ozlijeđen te da neće biti spreman boriti se 21. listopada u Abu Dhabiju.

Te glasine su sinoć potvrđene pa Brazilca nećemo gledati protiv Khamzata Chimaeva. Kao zamjena će uskočiti bivši prvak welter kategorije (do 77 kilograma) Kamaru Usman. Nigerijac će tako otići u kategoriju više pa će borba biti u srednjoj kategoriji (do 84 kilograma), kako je originalno bila predviđena borba između Coste i Chimaeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usman je imao posljednju borbu u ožujku kada je pokušao osvetiti poraz od Leon Edwardsa i vratiti pojas prvaka UFC welter kategorije. Nigerijac je u toj borbi poražen jednoglasnom odlukom sudaca. S druge strane, Chimaev je trenutno neporažen te je u svojih 12 profesionalnih borbi 11 puta slavio prekidom. Njegova posljednja borba je bila prije godinu dana kada je svladao Kevina Hollanda gušenjem u prvoj rundi. Prije borbe je veliku prašinu podigao Khamzatov pad vage koji je glavni razlog zašto se borac koji se do sada borio pod Švedskom zastavom odlučio na prelazak u srednju kategoriju u kojoj je već odradio nekoliko borbi.

Komentari

Povezano