Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Revanš Aleksandra Rakića i Jana Blachowicza zakazan za UFC 297

Kako javlja eminentni MMA novinar Ariel Helwani, peti izazivač poluteške kategorije Aleksandar Rakić napokon ima novu borbu. Na UFC-u 297 koji će se održati u kanadskom Torontu, Rakić će za protivnika imati bivšeg poluteškaškog prvaka i trenutno četvrtog izazivača Jana Blachowicza. Prvi sudar ovih dvaju boraca gledali smo u svibnju prošle godine.

U toj borbi došlo je do ozljede koljena kod Aleksandra Rakića, zbog čega nije mogao nastaviti te je pobjeda upisana Janu. Ta borba ujedno je i posljednji nastup srpskog poluteškaša, dok je u međuvremenu Poljak odradio dva meča. Prvo je u meču za upražnjenu titulu poluteške kategorije remizirao protiv Magomeda Ankalaeva na UFC-u 282.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga odradio je tijesan meč protiv opasnog nokautera Alexa Pereire, u kojem je poražen podijeljenom odlukom sudaca. Rakić (14-3) u ovom meču tražiti će svoju sedmu UFC pobjedu u nadi da osigura napad na toliko željeni pojas. S druge strane, 40-godišnji Blachowicz (29-10-1) želi dokazati ljudima kako još nije za “staro željezo”.

Događaj u Torontu će predvoditi prvak srednje kategorije Sean Strickland i drugi izazivač Dricus Du Plessis. Od ostalih borbi valja izdvojiti borbu za titulu kod žena. U kategoriji bantam prvaka ćemo dobiti u borbi između Raquel Pennington i Mayre Bueno Silve.

Komentari

Povezano