Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Stipe Miočić boriti će se s Jon Jonesom

Stipe Miočić se nakon više od dvije godine vraća borbama. Hrvatsko-američkog teškaša čeka obračun s jednim od najpoznatijih boraca u povijesti Jonom Jonesom.

Ovaj meč potvrđen je kao glavna borba UFC 295 Eventa. Točnije, ovaj meč gledati ćemo kao glavnu borbu 11. studenog u New Yorku u Madison Square Gardenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je to puta za oba borca da nastupaju u MSG-u. Glavna borba tradicionalnog UFC eventa u MSG-u teško da je mogla biti bolja, a za očekivati je kako će se barem jedan borac umiroviti nakon borbe.

Miočić će u kolovozu imati 41. godinu, a nije se borio još od poraza od Francisa Ngannuoa u ožujku 2021. Pitanje je bi li se Miočić ikad više vratio u kavez da mu nije ponuđena ovakva borba. Ako postane prvi čovjek koji je porazio Jonesa u kavezu Miočić će biti jako visoko na ljetsvici najvećih teškaša i boraca ikad.

Jones se nakon dugogodišnje vladavine poluteškom kategorijom 2020. prebacio u teškaše. Tu je došao do titule prvaka dominantnom pobjedom nad Cirylom Ganeom. Sada je dobio borbu koju je priželjkivao, odnosnu obranu titule protiv Stipe Miočića.

Iako su još četiri mjeseca do same borbe, dobro je što smo napokon dočekali potvrdu meča koji su svi pratitelji UFC-a željno iščekivali.

Komentari

Povezano